+31 (0) 344 643 771

Over Ons

De liefde tot het vak is mij, opgroeiend tussen de Betuwse bomen, met de paplepel ingegoten. Al op jonge leeftijd vroeg mijn vader: Welke boom is dit? Wanneer dan de naam verkeerd was werd dat voor twee fout gerekend. Je kende dan blijkbaar de boom niet die je noemde en ook de boom niet die je moest benoemen. Op deze manier leerde je wel af om zomaar iets te zeggen. Eerst zeker weten.

Deze leerschool stempelt ons in het werk. Grondig onderzoeken, verdiepen en op basis van een goede onderbouwing een antwoord geven. Kortom, eerst zeker weten.

In het contact heeft u vooral met mij, Adriaan Schalk (1975), te maken. Mijn vrouw Hetty doet vooral het werk achter de schermen. Ze neemt telefoon aan, ze fungeert als klankbord, verzorgt de administratie, enzovoort.

Taxeren zit ons in de genen. Mijn vader Gerrit Schalk taxeerde voor de Naktuinbouw, maar ook oom Pieter Schalk is met zijn bedrijf Schalk Linde10 een begrip in de taxatiewereld. Van hun expertise en deskundigheid maak ik nog steeds graag gebruik.